Top Menu

  +90 532 470 92 16
  Get mobile app

موجود

  4.2 | 9 تعداد مشاهده

کتاب تریسترام شندی The Life and Opinions of Tristram Shandy, Gentleman

  583,000 تومان

برای اطمینان از موجود بودن کتاب " تریسترام شندی " در وب سایت پاب بوک لطفاً پیش از خرید با پشتیبانی سایت هماهنگ فرمایید.

موضوع:  ادبیات
جوایز:  برنده ی جایزه ی منتخب گاردین

ناشر نگاه نگاه
نویسنده لارنس استرن لارنس استرن
مترجم ابراهیم یونسی
یک پاراگراف از کتاب تریسترام شندی

هرگز هیچ اهدا کننده ی بینوایی به اهدائیه ی خود امیدی کمتر از این اهدائیه نداشته است؛ زیرا در گوشه ی پرت افتاده ای از مملکت و در خانه ای گالیپوش نگارش یافته است، جایی که من زندگی می کنم و مدام می کوشم با خنده و نشاط از ناتوانایی های ناتندرستی و سایر مصائب زندگی جلو بگیرم، زیرا اعتقاد راسخ دارم که آدمی، هربار که لبخند به لب می آورد و [ از این بیشتر] هرگاه که می خندد، چیزی بر این بازمانده ی زندگی می افزاید.

لارنس استرن آشنایی با لارنس استرن

لارنس استرن، زاده ی ۱۷ نوامبر ۱۷۱۳ و درگذشته ی 18 مارس ۱۷۶۸، رمان نویس و کشیش انگلیسی-ایرلندی کلیسای انگلیکان بود که به خاطر رمان زندگی و عقاید آقای تریسترام شندی شناخته می شود.پدر لارنس، راجر استرن یک نظامی بود. در دهه ی اول زندگی لارنس، خانواده ناچار بود به خاطر مأموریت های راجر مرتب از یک شهر به شهر دیگر نقل مکان کند. راجر استرن در ۱۷۳۱ به جامائیکا اعزام شد در آن جا بر اثر ابتلا به تب درگذشت. پس از آن لارنس به کالج عیسی مسیح در کمبریج فرستاده شد. استرن در ژانویه ی ۱۷۳۷ با درجه ی کارشناسی هنر فارغ التحصیل شد و در تابستان ۱۷۴۰ هم دوباره به دانشگاه برگشت تا مدرک کارشناسی ارشد خود در رشته ی هنر را دریافت کند.استرن در ۱۷۳۸ به عنوان کشیش کلیسایی در جنگل یورکشایر منصوب شد. در سال ۱۹۴۱ با الیزابت ازدواج کرد که مثل خود او به بیماری سل مبتلا بود. عموی استرن عضو قدیمی و ارشد حزب سیاسی محلی ویگ بود. مطالب سیاسی که لورنس استرن در روزنامه ها می نوشت، بین این دو نفر درگیری طولانی مدتی را به وجود آورد.لارنس استرن ۲۰ سال در ساتون (جنگل یورکشایر) زندگی کرد و در کمبریج بین او و جان هال استیونسون، نویسنده ی شوخ طبع و خوشگذران، دوستی صمیمانه ای پدید آمد. در سال ۱۷۵۹ کتاب اول تریسترام شندی منتشر شد. در همین سال مادر لاارنس استرن درگذشت و او به شهرت بسیاری در محافل لندن رسید. درهمین سال استرن همچنین یک رمانس سیاسی را نوشت، طنزی سوئیفتی درباره ی مقامات دادگاه معنوی که باعث شد کلیسا خواهان سوزانده شدن کتاب شود. استرن به تدریج امکان پیشرفت روحانی خود را از دست می داد اما استعداد حقیقی اش شکوفا می شد. لارنس در ۴۶ سالگی توانایی واقعی خود را کشف کرد و از آن پس وقتش را صرف نوشتن و ورزش کرد.

این رمان کمدی بزرگ از لارنس استرن که در بعضی مواقع همه چیز را به شوخی می گیرد و در برخی موارد بسیار جدی نشان می دهد، تعدادی از شناخته شده ترین و محبوب ترین شخصیت ها در ادبیات انگلیسی-چون عمو توبی، سرجوخه تریم، پدر روحانی یوریک و دکتر اسلاپ-را به مخاطبین معرفی کرده و یکی از خلاقانه ترین و عجیب ترین شیوه های روایی در تمام دنیای ادبیات را به رخ همگان کشیده است. این شاهکار با ارائه ی طنزی گزنده و هجوی پرمایه، به سختی در طبقه بندی خاصی قرار می گیرد. شیوه ی روایی غیرخطی و درخشان این اثر، داستان تولد و زندگی قهرمان نگون بخت رمان یعنی تریستام شندی، فلسفه ی عجیب پدرش، والتر، عشق بازی ها و علایق عمو توبی و ماجراهای متنوع شخصیت هایی دیگر را در هم تنیده است. زندگانی و عقاید آقای تریسترام شندی با زیبایی و مهارت تمام، گستره ی بی پایان دنیای داستان سرایی را به تصویر می کشد اما همزمان، بسیار بی پرده و رک، محدودیت های آن را نیز به مخاطبین نشان می دهد.

کتاب های مشابه