موجود
4.2 | 24 تعداد مشاهدهبرای اطمینان از موجود بودن کتاب " خلاف زمان " در وب سایت پاب بوک لطفاً پیش از خرید با پشتیبانی سایت هماهنگ فرمایید.
ناشر |
|
---|---|
نویسنده |
![]() |
مترجم | الهام شوشتری زاده |
دیه گو گاروچو(Diego S. Garrocho) استاد اخلاق و فلسفه سیاسی در دانشگاه خودمختار مادرید است که از آنجا هماهنگ کننده کارشناسی ارشد در نقد و استدلال فلسفی است.دیه گو گاروچو با مدرک بین المللی در فلسفه، دوره آموزشی خود را در کالج بوستون و موسسه فناوری ماساچوست به پایان رساند. او نویسنده کتاب «ارسطو. اخلاق احساسات» (2015) و ویرایش مجلدات جمعی و ترجمه فیلسوفانی مانند ژاک دریدا است.
کتاب «خلاف زمان» نوشته دیهگو گاروچو، پژوهشی میانرشتهای در مورد مفهوم «نوستالژی» و پیامدهای آن برای حافظه و هویت است. گاروچو، فیلسوف اسپانیایی، در این کتاب به بررسی ابعاد تاریخی، فرهنگی و فلسفی مفهوم نوستالژی میپردازد و تحلیل دقیقی از چگونگی تأثیرات این احساس بر درک ما از گذشته و درک ما از خودمان ارائه میدهد. کتاب با بحث از خود اصطلاح نوستالژی آغاز میشود. نویسنده توضیح میدهد که این اصطلاح در سال 1688 توسط یک پزشک سوئیسی ابداع شد. منظور آن پزشک از این اصطلاح، اطلاق آن بر مزدورانی در سوئیس بود که در آرزوی بازگشت به سرزمینشان بودند. با گذشت زمان، این اصطلاح تکامل یافت تا تجربه عاطفی گستردهتری از اشتیاق به گذشته را در بر گیرد. گاروچو نشان میدهد که چگونه نوستالژی در دورههای مختلف تاریخی، از یک بیماری تضعیفکننده گرفته تا یک احساس رمانتیک، به نحو متفاوتی درک شده است. محور تحلیل او در این کتاب رابطه بین نوستالژی و حافظه است. او استدلال میکند که نوستالژی یک روش منحصر به فرد برای درگیر شدن با حافظه، با ترکیب عناصر داستانی و واقعیی است. به گفته وی، نوستالژی صرفا یادآوری منفعلانه از گذشته نیست، بلکه بازسازی فعالی است که اغلب خاطرات را به طور ایدهآلی بازسازی میکند و آن را تحریف میکند. این کتاب همچنین به ابعاد فرهنگی و اجتماعی نوستالژی میپردازد. گاروچو درباره چگونگی تجلی نوستالژی در زمینههای مختلف فرهنگی، از ادبیات و هنر گرفته تا سیاست و فرهنگ عامه بحث می کند. او بررسی میکند که چگونه نوستالژی میتواند هم یک نیرویی برای تقویت انسجام اجتماعی باشد و هم یک نیروی تفرقهانگیز، روایتگر داستانهای مطرود که مانع از پیشرفت اجتماعی می شوند. به لحاظ فلسفی نیز او از آثار متفکرانی مانند فردریش نیچه که نوستالژی را مانعی برای پیشرفت میدانست و والتر بنیامین که آن را منبع بالقوه انرژی انقلابی میدانست، بهره گرفته است. در نهایت، قابل ذکر است که رویکرد میان رشته ای گاروچو در نوشتار کتاب، ترکیب تاریخ، فلسفه و تحلیل فرهنگی، درک غنی و ظریفی از این احساس پیچیده، نوستالژی، ارائه میدهد.