موجود
4.2 | 21 تعداد مشاهدهبرای اطمینان از موجود بودن کتاب " عشق و آگوستین قدیس " در وب سایت پاب بوک لطفاً پیش از خرید با پشتیبانی سایت هماهنگ فرمایید.
هانا آرنت، زاده ی 14 اکتبر 1906 و درگذشته ی 4 دسامبر 1975، فیلسوف و تاریخ نگار آلمانی-آمریکایی بود.آرنت در لیندن واقع در نزدیکی هانوفر و در یک خانواده ی مرفه یهودی به دنیا آمد. او پس از پایان دوره ی دبیرستان، در 18 سالگی وارد دانشگاه ماربورگ شد و تحصیل خود را در رشته های فلسفه، ادبیات یونان و الهیات مسیحی آغاز کرد ولی پس از مدتی، درس و تحصیل را رها کرد و به دانشگاه هایدلبرگ رفت. آرنت که از دوران تحصیل در دانشگاه هایدلبرگ به بعد به یکی از بانفوذترین و خوش فکرترین رهبران چپ آلمان بدل شده بود، از مخالفان سرسخت نازی ها و از مدافعان شوراهای انقلابی چپ بود. او در سال 1929 به برلین رفت و نخستین کتاب خود را منتشر کرد.آرنت سال ها در دانشگاه های ایالات متحده در رشته ی تئوری سیاسی تدریس کرد و از چندین کشور، ده ها دکترای افتخاری گرفت. او همچنین، جایزه ی آلمانی زبان لسینگ و فروید را نیز از آن خود کرد. او یکی از یهودیانی است که توانستهاست از جریان هولوکاست جان سالم به در ببرد و به ایالات متحده مهاجرت کند. زمینهٔ فلسفه و آثار او حول موضوعاتی همچون دموکراسی مستقیم یا اقتدارگرایی و تمامیتخواهی حکومتهای استبدادی است.
الهیات مسیحی، به خاصه آن الهیات متأثر از سنتهای مانوی و گنوسی، زیستن و شدنی در جهانی را ارائه میدهند که در نظرگاه آگوستین قدیس نسبت به عشق، میتوان اینگونه دیدشان: عشق در معنای به مالکیت خویشتن درآوردن دیگری و عشقی که چنان از میل به مال خود کردن خالی شده که خود و دیگری را به سرحدات رهایی میبرد؛ کوپیدیتاس و کاریتاس! هانا آرنت، کتاب عشق و آگوستین قدیس را با نظر به همین انگارهی آگوستین به عشق نوشته است، اما با تفسیری مجدد و دیگرگون که ردپای احضار هایدگر و یاسپرس و ... در آن دیده میشود. آرنت در این کتاب گام به گام با قدیس آگوستین پیش میآید و ضمن جلوه دادن به زیباییشناسی عشق و نوع مقبول عشقورزیدن نزد او، با پرسشهایی اندیشهی آگوستین را به چالش میکشد و دست به بازنگری اساسیای در عشق پسند فیسلوف و عارف پرآوازهی مسیحی میزند. عشق و آگوستین قدیس، بر مسئلهی اهمیت جامعهی انسانی و حفظ دوام، بقا و همیّت اجتماعی تأکید میکند که بدون حس تعلق دوجانبه و میلورزی مدام فردفرد مردم جامعه به یکدیگر، ناممکن مینماید.