موجود
4.2 | 5 تعداد مشاهدهبرای اطمینان از موجود بودن کتاب " رنج های ورتر جوان " در وب سایت پاب بوک لطفاً پیش از خرید با پشتیبانی سایت هماهنگ فرمایید.
ناشر |
![]() |
---|---|
نویسنده |
![]() |
مترجم | محمود حدادی |
با افراد گوناگونی آشنا شده ام، اما هنوز هیچ مصاحبی برای خود نیافته ام. نمی دانم چه نکته ای در وجودم، برای دیگران جذاب و خوشایند است، زیرا همواره دیگران در جست و جوی مصاحبت با من هستند، به من وابسته می گردند، و پیوسته هنگامی که ناگزیر هستیم مسیر واحدی را بپیماییم، دستخوش رنج و اندوه می شوم؛ گرچه برای چند ثانیه باشد! چنانچه از من بپرسی مردمان این منطقه چگونه هستند، بی درنگ پاسخت می دهم: «مانند همه جا...» نژاد بشر، به طرز عجیبی، یکسان و مشابه است. اکثر مردم، ناگزیرند بخش زیادی از اوقاتشان را برای زنده بودن کار کنند، و آن مقدار کمی هم که برایشان باقی می ماند، چنان بر وجودشان سنگینی می نماید که از هر راه و شیوه ی ممکنی برای رهایی یافتن از آن استفاده می کنند. آه! ای سرنوشت بشری!
گوته نه تنها شاعری جهانی در عالم ادبیات است بلکه نام او در عالم بشریت زبانزد است. گفتهها و نوشتهها درباره گوته نشان از ذکاوت و استعداد مثال زدنی این مرد بزرگ دارد. او مسلط به زبانهای لاتین، یونانی، ایتالیایی، انگلیسی، عبری و همچنین علاقمند به موسیقی و نقاشی بود. وی در رشته حقوق به تحصیل پرداخت اما در نهایت دلباخته ادبیات شد. "فاوست" نمایشنامه معروف گوته یکی از شاهکارهای ادبیات جهان است که در نزد ادیبان از جایگاه ویژهای برخوردار است. این اثر شامل ۶۰ هزار بیت است و سرگذشت کیمیاگری را روایت میکند که میخواهد بر همه اسرار طبیعت دست یابد. منتقدان آلمانی "فاوست" را بزرگترین اثر ادبیات خود و آلمانی ترین آفریده فکر آلمانی میدانند.
کتاب رنج های ورتر جوان، رمانی نوشته ی یوهان ولفگانگ فون گوته است که نخستین بار در سال 1774 وارد بازار نشر شد. این رمان ماندگار و ارزشمند، داستان مردی جوان، ناراضی و پراحساس به نام ورتر را روایت می کند که عاشق و شیفته ی شارلوت، همسر یکی از دوستانش شده است؛ دوستی که گاهی اوقات مورد تحسین و گاهی دیگر، مورد نفرت ورتر قرار می گیرد. این داستان که کاوشی ژرف در ذهن هنرمندی جوان است، به سوالات همیشگی و کهن ذهن انسان می پردازد: معنای عشق، مرگ و سعادت چیست؟ کتاب رنج های ورتر جوان که رگه های خودزندگی نامه ای فراوانی دارد، بعدها تأثیر بسزایی بر جنبش «رمانتیسیسم» گذاشت. گوته دو سال قبل از انتشار این اثر، دوران پر فراز و نشیبی را گذراند و درست مثل شخصیت اصلی داستانش، عاشق زنی به نام شارلوت باف شد که در آن موقع، به نامزدی یکی از دوستان گوته درآمده بود.