موجود
4.2 | 18 تعداد مشاهدهبرای اطمینان از موجود بودن کتاب " پل سن لوئیس ری " در وب سایت پاب بوک لطفاً پیش از خرید با پشتیبانی سایت هماهنگ فرمایید.
ناشر |
![]() |
---|---|
نویسنده |
![]() |
مترجم | علیرضا دوراندیش |
بالاخره، حالا مارکسا چیزی پیدا کرده بود که در موردش نگران باشد: دخترش که قرار بود مادر شود. این اتفاق که صرفاً مایهٔ خستگی دونا کلارا بود، زمینهسازِ کشف معیار جدیدی از احساسات در مارکسا گردید. او به معدنی از دانش و نظریات پزشکی تبدیل شد. شهر را برای یافتن پیرزنهای دانا و عاقل زیر و رو کرد و تمام حکمتِ مردم دنیای جدید را به درون نامههایش ریخت. به ورطهٔ زشتترین خرافات سقوط کرد. برای حفاظت از بچهاش یک سیستمِ خفتبار از تابوها را بهکار گرفت. از قبولِ اینکه در خانهاش کسی حتی یک گره هم بزند، سر باز میزد. خدمتکاران را از بستن موهایشان منع کرده بود و در پشتِ ظاهر خودش، نشانههای مضحکی از یک زایمان خوب را پنهان میکرد. روی پلکان، پلههای زوج را با گچ قرمز علامتگذاری کرده بود و اگر خدمتکاری بهطور اتفاقی روی یک پلهٔ زوج قدم میگذاشت، با گریه و زاری از منزل اخراج میشد. دونا کلارا در دستانِ سرشتِ مادری بدخواه اسیر بود که حق را به خودش میداد تا همواره هولناکترین طعنهها را به فرزندش تحمیل کند.
تورنتون وایلدر در ۳۰ آوریل ۱۸۹۷ در ایالت ویسکانسین در ایالات متحده ی آمریکا به دنیا آمد. پدرش روزنامه نگاری برجسته و دیپلماتی خوش نام بود که در زمان تولد او، سردبیری روزنامه ای را بر عهده داشت. وایلدر ۹ ساله بود که پدرش به سرکنسولی سفارت آمریکا در هنگ کنگ منصوب شد و همگی به این کشور نقل مکان کردند اما تنها ۶ ماه بعد به همراه مادر، خواهر و برادرانش به آمریکا مراجعت کردند و پدر در هنگ کنگ ماندگار شد تا ۵ سال بعد که همگی در شانگهای چین دوباره به هم ملحق شدند. وایلدر یک سالی را در چین گذراند و سپس به زادگاه خود بازگشت. در سال ۱۹۱۵ به دانشگاه رفت و زبان های یونانی و رومی باستان را آموخت. سپس به دانشگاه ییل رفت و در آنجا بود که اولین نمایشنامه اش را با عنوان «شیپور نواخته خواهد شد» نگاشت. با آغاز جنگ جهانی اول، وایلدر هشت ماه در گارد ساحلی خدمت کرد و سپس به دانشگاه بازگشت. در سال ۱۹۲۰ پس از اخذ مدرک لیسانس، راهی رم شد و به تحصیل در رشته ی باستان شناسی روی آورد. مدتی بعد به آمریکا بازگشت و در کنار تدریس زبان فرانسوی در یک مدرسه، نوشتن را ادامه داد.تورنتون وایلدر در سال ۱۹۶۲ اولین نشان افتخار ملی ادبی را در مراسمی خاص در کاخ سفید دریافت کرد. از آخرین رمان های او می توان به «روز هشتم» به سال ۱۹۶۷ اشاره کرد. تورنتون وایلدر در ۷ دسامبر ۱۹۷۵ چشم از جهان فروبست.
در روز جمعه، بیست جولای 1714، بهترین و بزرگترین پل در تمام کشور پرو شکست و پنج مسافر به خلیج زیر پل پرتاب شدند. رمان پل سن لوئیس ری، یکی از برجسته ترین موفقیت های ادبیات داستانی آمریکا با مخاطبانی در سراسر دنیا، با این جمله آغاز می شود. به دست سرنوشت یا از روی شانس، یک راهب مذهبی، شاهد ریزش پل است. برادر جونیپر که تحت تأثیر این واقعه ی دردناک است، جست و جویی را آغاز می کند تا ثابت کند که مرگ این چند نفر، به وسیله ی دستی نهان و پشت پرده صورت گرفته است و ریزش پل، فقط یک اتفاق نبوده است. تحقیقات برادر جونیپر، مخاطب را به سفری نامحدود به ماهیت عشق و معنی و مفهوم شرایط انسانی رهسپار می کند. رمان پل سن لوئیس ری با درون مایه ی فلسفی عرفانی، نزدیکی بسیاری با ادبیات و فرهنگ فارسی و شرقی هم دارد، به طوری که رد پای بسیاری از باورهای فرهنگی و دینی مشرق زمین را می توان در آن دید و این موضوع به دلیل تجربه ی نویسنده از زندگی در مشرق زمین است.