Top Menu

  +90 532 470 92 16
  Get mobile app

موجود

  4.2 | 12 تعداد مشاهده

کتاب حکایت های محله ما Children of Gebelawi

  286,000 تومان

برای اطمینان از موجود بودن کتاب " حکایت های محله ما " در وب سایت پاب بوک لطفاً پیش از خرید با پشتیبانی سایت هماهنگ فرمایید.

موضوع:  ادبیات
جوایز:  برنده ی جایزه ی نوبل ادبیات

ناشر جامی(مصدق) جامی(مصدق)
نویسنده نجیب محفوظ نجیب محفوظ
مترجم حیدر شجاعی
یک پاراگراف از کتاب حکایت های محله ما

قاسم گفت: دو سال است که دیگر چوپانى نمى‌کنم. - پس اکنون مشغول چه کارى هستى؟ قاسم گفت: وکیل و مشاور همسرم در اداره‌ى امور املاکش... خان با تمسخر سر تکان داد، آنگاه از قاضى خواست تا سخن بگوید. قاضى گفت: شاید از دیدن من در اینجا شگفت‌زده شده‌اى! اما باید گفت که خان داراى مقام ویژه‌اى است. من از ایشان خواهش کردم فرصتى ویژه به شما بدهد تا توبه کنید! قاسم نگاه معنى‌دارى به او انداخت و گفت: اگر تو واقعاً یک فرد دلسوزى هستى، چرا در خانه خودت به من چیزى نگفتى؟ خان براى یارى رساندن به قاضى، گفت: تو اینجا پاسخ دهنده‌اى و نه سؤال‌کننده! قاضى از جا بلند شد و از خان خواست تا به او اجازه‌ى رخصت دهد. و با نگرانى از آن جا بیرون رفت. خان خشمگینانه گفت: چگونه جرأت کردى علیه من شکایت کنى؟ قاسم پاسخى نداد، اما با خود گفت: باید محکم و استوار باشم. - چرا به سؤالم پاسخ نمى‌دهى؟ آیا عقلت را از دست داده‌اى؟ قاسم گفت: خدا را شکر مى‌گویم که هنوز عقلم را از دست نداده‌ام!

نجیب محفوظ آشنایی با نجیب محفوظ

نجیب محفوظ، زاده ی 11 دسامبر 1911 و درگذشته ی 30 آگوست 2006، نویسنده و نمایشنامه نویس مصری و برنده ی جایزه نوبل ادبیات در سال 1988 بود. محفوظ در یکی از محلات قاهره به نام جمیلیه به دنیا آمد. او که فرزند یک کارمند دولتی بود، از سال 1934 تا زمان بازنشستگی اش در سال 1971 در قسمت فرهنگی خدمات کشوری مصر کار کرد. محفوظ ابتدا در وزارت موقوفات به کار پرداخت و سپس رئیس بنیاد حمایت از سینما و در دوران پایان کارمندی، مشاور وزیر فرهنگ شد. او در طول دوران حرفه ای خود، 30 کتاب داستانی نوشت.محفوظ در آثار خود، دیدگاه های منتقدانه ای را از رژیم سلطنتی قدیمی مصر، استعمار انگلیس و مصر کنونی بیان می کرد. تعداد زیادی از رمان های برجسته ی او، در مورد مسائلی اجتماعی از قبیل مشکلات زنان و زندانیان سیاسی است.محفوظ تا روز درگذشتش، سالخورده ترین برنده ی جایزه ی نوبل ادبیات و مسن ترین برنده ی جایزه ی نوبل پس از برتراند راسل و هالدور لاکسنس بود. نجیب محفوظ در جولای سال 2006 پس از یک عمل جراحی ناموفق بر روی سرش، تحت مراقبت های ویژه ی پزشکی بود و عاقبت در 30 آگوست سال 2006 درگذشت.

کتاب حکایت های محله ما، رمانی نوشته ی نجیب محفوظ است که اولین بار در سال 1959 منتشر شد. این رمان که انتشارش مدت ها در مصر ممنوع اعلام شده بود، جنجال برانگیزترین اثر این نویسنده ی برجسته به حساب می آید. داستان این کتاب به سرگذشت کوچه ای در مصر در گذر چندین نسل می پردازد. شخصیت های متعددی تلاش می کنند تا حق مردم را از کلاه برداران و ستمگرانی بگیرند که اموال آبا و اجدادی آن ها را غصب کرده اند. محفوظ در این اثر دنیایی را خلق می کند که بین واقعیت و خیال دائماً در گذار است. کتاب حکایت های محله ما در سطحی عمیق تر، داستانی تمثیلی است که قهرمان هایش، سرگذشتی همانند شخصیت هایی چون آدم، حوا، هابیل، قابیل و غیره دارند. حضور چنین شخصیت هایی در جهانی مدرن باعث می شود که مخاطب، آن ها را در قالب انسان هایی عادی در زندگی امروزی ببیند؛ نکته ای که نقطه ی تمایز این رمان با اغلب آثار داستانی دیگر به حساب می آید.

کتاب های مشابه