موجود
4.2 | 12 تعداد مشاهدهبرای اطمینان از موجود بودن کتاب " در جست وجوی یک پیوند " در وب سایت پاب بوک لطفاً پیش از خرید با پشتیبانی سایت هماهنگ فرمایید.
ناشر |
![]() |
---|---|
نویسنده |
![]() |
مترجم | حانیه پدرام |
کارسن مک کالرز، زاده ی 19 فوریه ی 1917 و درگذشته ی 29 سپتامبر 1967، شاعر و نویسنده ی آمریکایی رمان، داستان کوتاه، نمایشنامه و مقاله بود.او با نام لولا کارسن اسمیت در جورجیا به دنیا آمد و یک خواهر و یک برادر کوچکتر از خود داشت. زمانی که کارسن پانزده ساله بود، پدرش به منظور تشویق او به داستان نویسی، برایش یک ماشین تحریر گرفت که به گفته ی خودش، نقش بسزایی در نویسنده شدنش ایفا کرد.کارسن در 17 سالگی خانه را به مقصد نیویورک ترک کرد تا در مدرسه ی موسیقی جولیارد، نواختن پیانو را فرا بگیرد اما به دلیل بیماری به جورجیا بازگشت و موسیقی را رها کرد.او به نیویورک بازگشت و همزمان با نویسندگی، شغل های مختلفی را امتحان کرد. کارسن در سال 1936 اولین اثر خود را منتشر کرد که نوعی از خودزندگی نامه بود. او در بیست سالگی با نویسنده ای به نام ریوز مک کالرز ازدواج کرد و آن ها، زندگی مشترکشان را کارولینای شمالی آغاز کردند.کارسن مک کالرز، بیست سال آخر زندگی خود را در نیویورک گذراند و سرانجام در سن 50 سالگی بر اثر خونریزی مغزی درگذشت.
نویسندگان همهی جنوبها انگار بار سنگینی را به دوش میکشند که هیچگاه از دوششان برداشته نمیشود. نویسندگانی که از جنوب آمدهاند، از ایران تا آمریکا، همان جنوبهایی که شکل تمام عیار همان جنوبهای قصهها و افسانهها هستند، جنوبهای گرم، جنوبهای خشک، جنوبهای مرطوب، جنوبهای تبکرده، جنوبهای دلگیر و دلتنگ، همگی اگر هزاران کیلومتر از جنوبشان جدا شوند هم باز تا همیشه قصههایشان در آن جنوب خواهد ماند. «کارسون مکالرز» یکی از مهمترین نویسندگان تاریخ ادبیات است که از یک جنوب کلاسیک مهاجرت کرده ولی هیچگاه ذهن و زبانش از آن جنوب جدا نشده و در رابطهای عجیب با اقلیم و جغرافیای زادگاهش باقیمانده، در حرکتی سیال و همیشگی میان عشق و نفرت. کتاب «در جستوجوی یک پیوند» روایتگر یکی دیگر از آدمهای جنوبی مکالرز در یک شهر کوچک جنوبی دیگر است؛ دختری که هیچ پیوندی با جهان پیرامونش ندارد و این بیپیوندی لزوما خودخواسته نیست! فرنکی آدامز، دختر نوجوان رمان، به ازدواج برادرش به شکل اتفاقی نگاه میکند که میتواند جهان و آدمها را برایش قابل پیوند کند و این تنهایی عظیم را از او دور کند. فرنکی کوچک «در جستوجوی یک پیوند» یکی از شمایلهای نویسندهی منزوی و فرار کرده از مکانهای کودکی و نوجوانیاش است، نویسندهای که همهی عمر نهچندان بلند و پر از بیماری و تشویشاش را در گریز از خودش و جهان بود، درعینحالیکه برای پیوندهای انسانی، سخت تلاش میکرد و تراژدی شخصیاش همین سرخوردگی از ناممکنی این پیوندها بود.