موجود
4.2 | 17 تعداد مشاهدهبرای اطمینان از موجود بودن کتاب " در انتظار خدا " در وب سایت پاب بوک لطفاً پیش از خرید با پشتیبانی سایت هماهنگ فرمایید.
سیمون وی فیلسوف، عارف مسیحی و فعال اجتماعی فرانسوی بود. در اواخر سنین نوجوانی به جنبشهای کارگری پیوست و نویسندهٔ پارچهنوشتههایی بود که در تظاهرات دفاع از حقوق کارگران حمل میشد. در این ایام، او یک مارکسیست، صلح طلب و عضو سندیکا بود. در همان ایام که به تدریس اشتغال داشت مقالاتی دربارهٔ مسایل اجتماعی و اقتصادی در نشریهٔ سندیکا مینوشت. در مقالهٔ آزادی و بیداد و چند مقالهٔ کوتاه دیگر بود که افکار رایج مارکسیستی را به نقد کشید و بدبینیاش را نسبت به محدودیتهای مارکسیسم و کاپیتالیسم ابراز کرد. وی در اعتصاب سراسری فرانسه در سال ۱۹۳۳ در اعتراض به بیکاری و کاهش دستمزدها شرکت کرد. در ۱۹۳۵ به تدریس ادامه داد و بیشتر درآمدش را صرف فعالیتهای سیاسی و خیریه کرد. بر خلاف صلحطلبیاش، در سال ۱۹۳۶ در جنگ داخلی اسپانیا به نفع جمهوریخواهان جنگید. او خودش را یک آنارشیست معرفی کرد و به گروهان سباستین فور-شاخهٔ فرانسویزبان جنگجویان آنارشیست- پیوست تا با فاشیستها بجنگد.
کتاب «در انتظار خدا» مجموعه ای برگرفته از نامه ها و مقالاتی است به قلم سیمون وی، متفکر مسیحی، که به معنویات، اخلاق و ماهیت انسان می پردازد. این کتاب که پس از مرگ نویسنده، توسط دوستان نزدیک او، پدر پرین و گوستاو تیبون گردآوری شده است، بینشی عمیق از تأملات فلسفی و الهیات سیمون را ارائه می دهد. این کتاب منعکس کنندۀ تغییرات معنوی سیمون وی است. او ابتدا در یک خانوادۀ یهودی و سکولار بزرگ شد، اما بعدا به مسیحیت گروید. به همین دلیل نوشته های او بسیار مرتبط با سنت های مذهبی مختلف، من جمله مسیحیت، بودیسم، هندوئیسم و اساطیر یونانی است. این امر نشان می دهد که سیمون وی، رویکرد جهانشمولی به معنویت داشته است. از لحاظ ساختاری، بخش اول کتاب شامل نامه هایی است که سیمون وی در سال 1942 به پدر پرین نوشت. این نامه ها، کشمکش های درونی او را بین خواسته های ایمان مسیحی و اعتقادات فلسفی، آشکار می کند. موضوعاتی که وی در این بخش غالبا در باب آن ها سخن می گوید شامل ارادۀ خدا، ماهیت عشق الهی و نقش رنج در رشد معنوی است که با احساس عمیق اشتیاق و خلوص خاص قلم زده شده است. بخش دوم کتاب شامل مقالات و جستارهایی است که مضامین مختلف اخلاقی و معنوی را بررسی می کند. در این بخش او در باب ایدۀ تقدیر بحث می کند که شامل آزاد کردن نفس از امیال شخصی برای هماهنگی بیشتر با خدا است. او همچنین در باب «توجه» سخن می گوید که خود به خود، توجه به خدا، یک دعا و عبادت محسوب می شود. به عبارتی مقالات او منعکس کننده اعتقاد او به رابطه شخصی و مستقیم با خدا، بدون واسطه توسط نهادهای مذهبی همچون کلیسا است. در پایان، «در انتظار خدا» اثری جاودانه است که همچنان در میان خوانندگانی که به دنبال کمال معنوی و اخلاقی هستند خوانندگان زیادی دارد. بینش عمیق سیمون وی در مورد ماهیت عشق الهی، نقش رنج، و اهمیت شفقت، کمک زیادی به علاقه مندان کرده است. او همچنین با رویکرد جهانشمولش و نقدهایی که نسبت به دین نهادی از مردم می خواهد تا به دنبال رابطه شخصی و مستقیم با امر الوهی باشند.