Top Menu

  +90 532 470 92 16
  Get mobile app

موجود

  4.2 | 19 تعداد مشاهده

کتاب تابستان گند ورنون Vernon God Little

  506,000 تومان

برای اطمینان از موجود بودن کتاب " تابستان گند ورنون " در وب سایت پاب بوک لطفاً پیش از خرید با پشتیبانی سایت هماهنگ فرمایید.

موضوع:  ادبیات
جوایز:  برنده ی جایزه ی من بوکر

ناشر افق افق
نویسنده دی بی سی پیر دی بی سی پیر
مترجم مریم محمدی سرشت
یک پاراگراف از کتاب تابستان گند ورنون

بین پرتوهای آفتابی که از درگاهی به درون تابیده منتظر نشسته ام، جز کفش و شورتی که از پنج شنبه تا حالا پایم است چیزی تنم نیست. انگار اولین نفری که تا الان گیر انداخته اند منم. سوء تفاهم نشود ها، تو دردسر نیفتاده ام. ماجرای سه شنبه هیچ دخلی به من نداشت. با این حال، خوش نداری امروز این جا باشی. یاد کلارنس نامی می افتی، همان کاکاسیاه پیر که زمستان پارسال رسانه ها تو بوق کردنش. یارو خل مشنگه را می گویم که تو همین هال چوبی، درست جلو دوربین چرت می زد. اخبار می گفتند همین نشان می دهد که هیچ اهمیتی به نتیجه ی جنایت هاش نمی دهد. منظورشان از نتیجه گمانم زخم های تبر بود. زلف های کلارنس نمی دانم چی چی بیچاره را عین حیوان از ته تراشیدند و از آن بلوز شلوارهایی که تن دیوانه ها می کنند تنش کردند و عینک به چشمش زدند، از آن عینک های ته استکانی که آدم های هاف هافو می زنند. تو دادگاه یک قفس برایش درست کردند. پشت بندش هم محکومش کردند به مرگ.

دی بی سی پیر آشنایی با دی بی سی پیر

دی‌بی‌سی پیر (به انگلیسی: DBC Pierre) زاده: ۱۹۶۱ (۵۷–۵۸ ساله) یک نویسنده استرالیایی برنده جایزه ادبی من بوکر برای رمان تابستان گند ورنون است. او در استرالیای جنوبی متولد شد و بیشتر عمر خود را در مکزیک سپری کرده‌است و اکنون در جمهوری ایرلند زندگی می‌کند. رمان تابستان گند ورنون اولین رمان او است که در سال ۲۰۰۳ موفق به دریافت جایزه ادبی من بوکر شد و همچنین او سومین استرالیایی است که این جایزه را دریافت کرده.

در این رمان، که سال 2003 با عنوان «vernon god little» به چاپ رسید، داستان بخشی از زندگی «ورنون»، نوجوان 15 ساله و شوخ داستان از زبان خود او روایت می شود. او به اتهام کشتار گروهی دانش آموزان مدرسه ای در ایالت تگزاس دستگیر شده، در حالی که قاتل اصلی دوست صمیمی اوست که چندی پیش اقدام به خودکشی کرده است. انتخاب ورنون به عنوان راوی داستان با شوخ طبعی و گستاخی خاص خود سبب جذابیت بیشتر این داستان شده و می توان آن را یکی از نقاط قوت داستان دانست.
زندانی شدن ورنون، زندگی او را به خطر انداخته اما او دست از شوخی هایش برنمی دارد. در این داستان ناعادلانه قتلی به این نوجوان نسبت داده می شود و او را وارد بند اعدامی های زندان می کند. او حالا به یک قاتل روانی تبدیل شده و در کنار افرادی زندگی می کند که با بی رحمی انسان هایی را به قتل رسانده اند. نزدیک شدن ورنون به زمان مجازات، سبب می شود معصومیت و لبخندهای ورنون از دست برود.

ورنون گرگوری با بی گناهی ذاتی اش و با طنزی شیرین و نگاهی گستاخانه، زندانیان بند اعدامی را انسان هایی محترم جلوه می دهد و با همیاری قهرمان های داستان، آثار کلاسیک آمریکا را تداعی می کند: روایت ورنون یادآور ناتوردشت است و فراز و نشیب زندگی اش نه تنها از او هاکلبری فینی امروزی می سازد، بلکه طغیانگری هم نسل امینم را نیز مجسم می کند.

کتاب های مشابه