Top Menu

  +90 532 470 92 16
  Get mobile app

موجود

  4.2 | 42 تعداد مشاهده

کتاب اتاق شماره 6 Ward No. 6

  220,000 تومان

برای اطمینان از موجود بودن کتاب " اتاق شماره 6 " در وب سایت پاب بوک لطفاً پیش از خرید با پشتیبانی سایت هماهنگ فرمایید.

موضوع:  ادبیات

ناشر ناهید ناهید
نویسنده آنتون چخوف آنتون چخوف
مترجم کاظم انصاری
آنتون چخوف آشنایی با آنتون چخوف

آنتون پاولوویچ چخوف، زاده ی 29 ژانویه ی 1860 و درگذشته ی 15 ژوئن 1904، داستان نویس و نمایشنامه نویس روس بود. او در زمان حیاتش بیش از 700 اثر ادبی خلق کرد.چخوف را مهم ترین داستان کوتاه نویس برمی شمارند. او در زمینه ی نمایشنامه نویسی نیز آثار برجسته ای از خود به جا گذاشته است به طوری که عده ای او را پس از شکسپیر، بزرگترین نمایشنامه نویس تاریخ قلمداد می کنند.چخوف در سال های پایانی تحصیلات متوسطه اش در تاگانروگ به تئاتر می رفت و در همین زمان، نخستین نمایشنامه ی خود را نوشت. او در همین سال ها مجله ی غیررسمی و دست نویس الکن را منتشر می کرد که توسط برادرانش به مسکو هم برده می شد.چخوف در سال 1879 تحصیلات اولیه را تمام کرد و به مسکو رفت و در رشته پزشکی در دانشگاه مسکو مشغول تحصیل شد.او بعد از پایان تحصیلاتش در رشته ی پزشکی، به طور حرفه ای به داستان نویسی و نمایشنامه نویسی روی آورد. چخوف در فوریه ی سال 1886 با آ. سووربن سردبیر روزنامه ی عصر جدید آشنا شد و داستان هایی در این روزنامه با نام اصلی چخوف منتشر شد. با گذشت زمان، بیماری سل چخوف شدت گرفت و او در آوریل 1887 به تاگانروگ و کوه های مقدس رفت و در تابستان در باپکینا اقامت گزید. آنتون چخوف سرانجام در 44 سالگی بر اثر خون ریزی مغزی درگذشت.

«اتاق شماره 6 و چند داستان دیگر» کتابی نوشته آنتوان چخوف، نویسنده و نمایشنامه نویس اهل روسیه است. این اثر در دسته ادبیات داستانی با موضوع مسائل اجتماعی قرار می گیرد.
این کتاب شامل داستان «اتاق شماره 6» و چند داستان کوتاه دیگر از چخوف است. «اتاق شماره 6» نخستین بار در مجله ای روسی در سال 1892 منتشر شد و سپس در سال 1893 در مجموعه داستانی به چاپ رسید.
«اتاق شماره 6» درباره درگیری های فلسفی و اجتماعی پنج مرد بیمار است که در بیمارستانی فرسوده مخصوص بیماران روانی بستری هستند. داستان میان راوی و پزشک بیمارستان رخ می دهد. آندری یفیمیچ راگین پزشک ارشد بیمارستان است که از موقعیت خود در بیمارستان ناراضی است اما گفت و گوهای عمیقی که میان او و بمیاری در اتاق شماره 6 رخ می دهد نظر او را به زندگی تغییر می دهد. راگین علاقه ای به بازدید از بخش های بیمارستان را ندارد تا اینکه در ملاقاتی که با بیمار اتاق شماره 6 دارد مجذوب او که به بیماری پارانوئید مبتلاست می شود. بیمار باعث می شود که دیدگاه های راگین درباره رنج به چالش کشیده شود.

کتاب های مشابه