Top Menu

  +90 532 470 92 16
  Get mobile app

موجود

  4.2 | 11 تعداد مشاهده

کتاب صد شعر از این صد سال Sad Sher

  1,210,000 تومان

برای اطمینان از موجود بودن کتاب " صد شعر از این صد سال " در وب سایت پاب بوک لطفاً پیش از خرید با پشتیبانی سایت هماهنگ فرمایید.

موضوع:  ادبیات

محمد افشین وفایی آشنایی با محمد افشین وفایی

محمد افشین وفایی در 29 مرداد 1359 در تهران متولد شد. سال 1384 مدرک کارشناسی رشتۀ زبان و ادبیات فارسی را از دانشگاه آزاد اسلامی اخذ کرد و در ادامه در دو مقطع کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه تهران رتبه اول را کسب نمود. عنوان رسالۀ دکتری او"حافظ در اسناد و منابع کهن تا سال 1000 هجری" است که به راهنمایی دکتر محمدرضا شفیعی کدکنی در سال 1391 از آن دفاع کرد. او به دلیل فعالیتهای پژوهشی متعدد از سال 1387 تا کنون به عضویت بنیاد ملی نخبگان در آمده است. وفایی اکنون سمت استادیاری در دانشکدۀ ادبیات دانشگاه تهران را داراست و در آنجا به تدریس مشغول است، همچنین از سال 1387 تا کنون به صورت پاره وقت با فرهنگستان زبان و ادب فارسی همکاری دارد.

این مجوعه که به مناسبت یکصد سالگی شعر نو فراهم آمده است برگزیده سیصد شعر برجسته و مشهور قرن بیستم ایران است. که در آن کوشیده شده یکصد شعر نو ماندگار پارسی، یکصد غزل و نیز یکصد شعر در قوالب دیگر سنتی قبیل قصیده، قطعه، مثنوی و ... که در حافظة خوانندگان ایرانی در طول این مدت نفوذ کرده است، جمع آوری شود. گردآورنده این مجموعه، حافظه خوانندگان جدی شعر را بهترین داور شعر می داند هم از این رو در گزینش حاضر از حافظه ها مدد بسیار جسته است. حاصل کار، شعر هایی است که هرکس در لحظاتی می تواند با خویش زمزمه کند و از آن ها لذت ببرد. این کتاب که با عنوان «صد شعر از این صد سال»، دربرگیرنده صد شعر نو، صد غزل و صد شعر دیگر در قالب های کهن شعر فارسی چون قطعه، قصیده و مثنوی است، با در نظر گرفتن و به انگیزه صد سالگی شعر معروف علامه دهخدا با عنوان «یادآر ز شمع مرده یادآر» تهیه و تدوین شده است. در این مجموعه، کوشیده شده یکصد شعر فارسی ماندگار قرن بیستم در قالب نو، یکصد غزل و یکصد شعر هم در دیگر قوالب سنتی جز غزل از قبیل قصیده، قطعه و مثنوی و ... که در حافظه خاوانندگان ایرانی، نفوذ کرده است جمع آوری شود. در انجام کتاب معرفی دقیقی نیز از شاعران آمده است، به این صورت که بعد از پایان شعرها، معرفی شاعران و فهرست ها شامل نام کسان، نام شعرها و آغاز شعرها آمده است.

کتاب های مشابه