موجود
4.2 | 22 تعداد مشاهدهبرای اطمینان از موجود بودن کتاب " کار فرهنگی باید جریان ساز باشد " در وب سایت پاب بوک لطفاً پیش از خرید با پشتیبانی سایت هماهنگ فرمایید.
ناشر |
![]() |
---|---|
نویسنده |
![]() |
اینجانب محمد باقر نادم فرزند حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد حسن نادم، در سالهای اولیه انقلاب و همزمان با آغاز جنگ تحمیلی در خانواده ای روحانی و ولایتمدار در شهرستان شهرضای اصفهان متولد شدم. بلافاصله به قم منتقل شدم و دوران کودکی ام در جوار حرم حضرت فاطمه معصومه(س) و در حال و هوای بمباران های جنگ تحمیلی در این شهر سپری شد. دوران ابتدایی را در دبستان شهید مظفری و راهنمایی را در مدرسه حافظ قم گذراندم. علاقه زیادی به دروس حوزوی و فعالیت های دینی داشتم لکن به سفارش پدرم که از اساتید حوزه علمیه بودند دوره دبیرستان و پیش دانشگاهی را نیز ادامه دادم و در آستانه ورود به دانشگاه و ادامه تحصیل در رشته تجربی (بیولوژی) این بار عزم خود را جزم کردم و از علوم تجربی برای همیشه وداع کرده و وارد عرصه علوم انسانی و معقول شدم. دروس مقدمات حوزه را در مدرسه علمیه حقانی بمدت ۵ سال و سطح را نزد آقایان موسوی تهرانی، عندلیب همدانی، حیدری فسایی و اعتمادی به پایان بردم و وارد درس خارج فقه و اصول شده و از محضرآیات عظام مکارم شیرازی، هاشمی شاهرودی و عابدی نجف آبادی بهره می برم. از آنجا که انگیزه خوبی در فعالیت های فرهنگی داشته و دارم و همچنین اصل رسالت طلبگی را بر مدار تبلیغ استوار می دانم، تبلیغ را از همان اوایل طلبگی آغاز کرده و همزمان با تحصیل دروس سطح آن را بطور تخصصی پی گرفتم. به همین تناسب و باتوجه به ضرورتهای علمی و آموزشی خود، همزمان مشغول به تحصیل سطح سه کلام در دانشگاه ادیان و مذاهب شده و موفق به اتمام آن و شرکت در آزمون دکتری شیعه شناسی شدم. اکنون مدت ۶ سال است که بطور حرفه ای مشغول به فعالیت های تبلیغی و امر خطابه در عرصه های مختلف بوده ام و در این مدت توفیق حضور فعال در کارشناسی برنامه های رادیو معارف، مراسمات مذهبی هیئات سراسر کشور، سخنرانی در حرم رضوی، دانشگاه ها، تدریس حوزه علمیه خواهران، روایتگری در یادمان ها و یادواره های کشور را داشته ام. در کنار برنامه های تحصیل و تبلیغ همواره فعالیت های فرهنگی و پژوهشی را ترک نکرده و طی سال های گذشته به عنوان معاونت پژوهش موسسه روایت سیره شهدا انجام وظیفه نموده ام.
نویسنده در پیش گفتار کتاب اینچنین آورده است: در حوزه ی تبلیغ و ترویج دین، بحمدالله و المنه، کتب و مقالات و تجربیات مختلف و بسیاری موجود است؛ اما بیشتر ناظر به اصل مسئله ی تبلیغ، روش ها و آداب، و یا حتی محتوای دسته بندی شده ی مباحث تبلیغی است.
نگارنده در جست و جوی خود در منابع و مراکز عرضه، اساسا درباره ی «جریان سازی تبلیغ دینی» مجموعه ای نیافت. از این رو، بر این شد تا با استفاده از تجربه ی سال های تبلیغ دینی وآموخته های دوره ی تخصصی تبلیغ و سپس تأمل و نظام دهی آنها، مباحث مورد نیازی را در این حوزه ارائه نماید.