Top Menu

  +90 532 470 92 16
  Get mobile app

موجود

  4.2 | 0 تعداد مشاهده

کتاب بازشناختن غریبه Recognizing the Stranger

  140,000 تومان

برای اطمینان از موجود بودن کتاب " بازشناختن غریبه " در وب سایت پاب بوک لطفاً پیش از خرید با پشتیبانی سایت هماهنگ فرمایید.

موضوع:  ادبیات

ناشر اطراف اطراف
نویسنده ایزابلا حماد ایزابلا حماد
مترجم الهام شوشتری زاده
یک پاراگراف از کتاب بازشناختن غریبه

فلسطینی‌گرایی نوعی وضعیتِ غربت‌نشینی مزمن است؛ غربت‌نشینی به‌ مثابهٔ رنج و همچنین غربت‌نشینی به مثابهٔ موضعی اخلاقی. جدا ماندن از گروه ضمنِ احترام به همخونیِ خود با آن؛ سر کردن میان تنهایی و همراهی با دیگران؛ همیشه اندکی غریبه ماندن؛ مقاومت در برابر پایان گرفتن قصه و بسته شدن دایره؛ مدام چشم گرداندن و هرگز خود را در آسایشِ خانه ندیدن.

ایزابلا حماد آشنایی با ایزابلا حماد

ایزابلا مریم حماد (متولد ۱۹۹۰/۹۱) نویسنده و داستان‌نویس بریتانیایی‌فلسطینی است. او در سال ۲۰۲۳، در فهرست بهترین رمان‌نویسان جوان بریتانیایی قرار گرفت. ایزابلا حماد در شهر همرسمیت در منطقۀ غرب لندن از پدری فسلطینی و مادری انگلیسی‌ایرلندی متولد شد و در شهر اکتون در همین منطقه بزرگ شد. پدر او اصالتاً اهل نابلس در کرانهٔ باختری بود و قبل از مهاجرت به بریتانیا در لبنان زندگی می‌کرد. حماد در دانشگاه آکسفورد ادبیات انگلیسی خواند و پس از گذراندن فرصت مطالعاتی رشتهٔ ادبیات در دانشگاه هاروارد، تحصیلات خود را در مقطع کارشناسی ارشد رشتهٔ نویسندگی خلاق در دانشگاه نیویورک ادامه داد.

ایزابلا حماد، نویسندهٔ فلسطینی‌بریتانیایی، روز ۲۸ سپتامبر ۲۰۲۳ در مراسم یادبود ادوارد سعید در دانشگاه کلمبیا سخنرانی کرد و کوشید قصهٔ فلسطین را در قاب رواییِ متفاوت و تازه‌ای بنشاند. او با درهم‌آمیزی نقد ادبی، خودزندگی‌نامه و تاریخ و بهره‌گیری از برخی مضامین محوری اندیشهٔ سعید همچون استعمار، امپراتوری، غربت‌نشینی، و اجازهٔ روایتگری در سخنرانی‌اش ماجرای فلسطین را از زاویه‌ای نو به تصویر کشید و پرسش‌هایی اساسی دربارهٔ شکل مواجههٔ ما با این ماجرا مطرح کرد. نُه روز پس از این سخنرانی، در پاسخ به حملهٔ روز ۷ اکتبر حماس، اسرائیل وحشیانه و بی‌محابا به جان مردم غزه و کرانهٔ باختری افتاد و این ماجرا شاید نقطهٔ عطفی در روایت فلسطین شد. کتاب بازشناختن غریبه متن همین سخنرانی ایزابلا حماد است و پس‌نگاره‌ای که او، نزدیک یک سال بعد و با نگاهی بر آنچه در این بازهٔ زمانی بر سر غزه و مردمانش آمده، بر این سخنرانی نوشته است. حماد در بازشناختن غریبه میان ادبیات، نقد ادبی و مسئلهٔ فلسطین پل می‌زند و راهی متفاوت برای یافتن جایگاه و انتخاب موضع خود در این میانه پیش پای ما می‌گذارد.

کتاب های مشابه