اتمام موجودی
4.2 | 2 تعداد مشاهدهمتاسفانه کتاب جاودانه تاریخ ، هم اکنون در وبسایت پاب بوک موجود نمی باشد!
ناشر |
![]() |
---|---|
نویسنده |
![]() |
جوانی پرشور و پر حماسه ی او، الگوی جوانان است. حکومت سراسر عدل و انصاف او، الگوی دولتمردان است. زندگی ساپا مجاهدت و ساپا مسئولیت او، الگوی همه ی مومنان استو آزادگی او، الگوی همه آزادگان جهان است و سخنان حکمت آمیز و درس های ماندگار او، عالمان و دانشمندان و روشنفکران است.
آیت الله سید علی حسینی خامنه (زادهٔ ۲۹ فروردین ۱۳۱۸، مشهد) معروف به سید علی خامنهای، روحانی مسلمان، مجتهد، مرجع تقلید شیعی و امام جمعهٔ تهران و دومین رهبر جمهوری اسلامی ایران است. وی طبق اصول ۱۰۷ و ۱۱۰ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، عالیترین مقام کشور و فرمانده کل نیروهای مسلح محسوب میشود. او رئیس بنیاد دائرةالمعارف اسلامی نیز میباشد. آیت الله خامنهای از ۴ سالگی در مکتبخانه شروع به تحصیل کرد. سپس به مدرسهٔ ابتدایی رفت و بعد از پایان تحصیلات ابتدایی وارد حوزهٔ علمیه شد. تحصیلات کلاسیک را نیز تا سال دوم متوسطه ادامه داد. او تحصیلات حوزوی خود را در حوزههای علمیهٔ مشهد، نجف و قم فرا گرفت. حدود ۱۸ سال داشت که از سید محمدهادی میلانی اجازه روایت را کسب کرده بود.
مقام معظم رهبری انقلاب از آغازین روزهای پیروزی انقلاب اسلامی تا به امروز سخنرانیهایی درباره شخصیت والا مقام امیرالمومنین داشتهاند که برخواسته از قلب تاریخ و راهنمای آینده امتهای اسلامی است.
اینک کتاب «جاودانه تاریخ» از انتشارات انقلاب اسلامی به کتابرسان آمدهاست تا شیوه زندگی ما در فردی و اجتماعی را با سیره مولای متقیان تطابق دهد و موجب رشد افراد و جوامع ما در هزاران سال پس از شهادت آن نور هدایت گردد.
به همین جهت در فصل اوّل و دوّم به نامتناهی بودن آن وجود مبارک اشاره میشود و سپس در فصول سوّم،چهارم و پنجم احادیثی نقل میشود که پیامبر اکرم(ص) و دیگر ائمه در رسای ایشان گفتند؛ فصول ششم و هفتم معرفی کننده ایشان به عنوان شخصیتی جامع و متوازن است که پس از آن در فصول هشتم تا بیستوسوّم به شرح هر یک از آن ویژگیهای منحصربهفرد میپردازد.
و اما در پایان سه فصل ویژه وجود دارد که یکی با عنوان «امیرالمؤمنین علیهالسلام؛ قدرتمندی مظلوم» روایتگر تکههایی اندوه بار از تاریخ است و دیگر فصل نیز، به رابطهی عاشقانهی ما شیعیان و محبّان حضرت با امیرالمؤمنین(ع) اشاره میکند و بر اسای تمامی مطالب بیان شده مخاطب را به سوی فصل آخر با موضوع نیاز شدید ما به الگوگیری از ایشان میرویم.