Top Menu

  +90 532 470 92 16
  Get mobile app

موجود

  4.2 | 19 تعداد مشاهده

کتاب فرانی و زویی Franny and Zooey

  137,500 تومان

برای اطمینان از موجود بودن کتاب " فرانی و زویی " در وب سایت پاب بوک لطفاً پیش از خرید با پشتیبانی سایت هماهنگ فرمایید.

موضوع:  ادبیات

ناشر نشر مرکز نشر مرکز
نویسنده جی دی سلینجر جی دی سلینجر
مترجم میلاد زکریا
جی دی سلینجر آشنایی با جی دی سلینجر

جروم دیوید سلینجر، زاده ی ۱ ژانویه ی ۱۹۱۹ و درگذشته ی ۲۷ ژانویه ی ۲۰۱۰، نویسنده ی معاصر آمریکایی بود. رمان های پرطرفدار وی، مانند ناتور دشت در نقد جامعه ی مدرن غرب و خصوصا آمریکا نوشته شده اند. سلینجر بیشتر با حروف ابتدایی نام خود «جی. دی. سلینجر» معروف است.اطلاعات اندکی درباره ی زندگی سلینجر منتشر شده است، و او، با توجه به شخصیت گوشه گیر خود، همواره تلاش می کرد دیگران را به حریم زندگی اش راه ندهد.او در سال ۱۹۱۹ در منهتن نیویورک از پدری یهودی و مادری مسیحی به دنیا آمد. در هجده نوزده سالگی، چند ماهی را در اروپا گذرانده و در سال ۱۹۳۸، هم زمان با بازگشتش به آمریکا، در یکی از دانشگاه های نیویورک به تحصیل پرداخت، اما آن را نیمه تمام رها کرد. نخستین داستان سلینجر به نام جوانان در سال ۱۹۴۰ در مجله ی استوری به چاپ رسید. چند سال بعد (طی سال های ۱۹۴۵ و ۱۹۴۶)، داستان ناتور دشت (ناطور دشت) به شکل دنباله دار در آمریکا منتشر شد و سپس در سال ۱۹۵۱ روانه ی بازار کتاب این کشور و بریتانیا گردید.ناتور دشت، نخستین کتاب سلینجر، در مدت کمی شهرت و محبوبیت فراوانی برای او به همراه آورد و بنگاه انتشاراتی راندوم هاوس (Random House) در سال ۱۹۹۹ آن را به عنوان شصت وچهارمین رمان برتر سده ی بیستم معرفی کرد. این کتاب در مناطقی از آمریکا به عنوان کتاب «نامناسب» و «غیراخلاقی» شمرده شده و در فهرست کتاب های ممنوعه ی دهه ی ۱۹۹۰ منتشرشده از سوی «انجمن کتابخانه های آمریکا» قرار گرفت.جنبه ی مهم زندگی سلینجر، مبهم بودن او برای منتقدان و هواداران اوست. به بیان بهتر، نوعی دور از دسترس بودن است. به همین دلیل، اطلاعات زیادی درمورد زندگی روزمره و عادی او موجود نیست.سلینجر در ۲۷ ژانویه ی ۲۰۱۰ و به مرگ طبیعی در محل زندگی خود در شهر کوچک کورنیش در نیوهمپشایر درگذشت.

در ادبیات قرن بیستم، آثار کمی با همان ارتباط و طنین احساسی پایدار مانند «فرنی و زویی» جی دی سلینجر طنین‌انداز می‌شوند. این مجموعه داستان کوتاه و رمان نمادین، با تأملی استادانه در مورد جستجوی معنا، پیچیدگی‌های روابط خانوادگی و تلاش برای تحقق معنوی، همچنان خوانندگان را با نثر برجسته، شخصیت‌های فراموش نشدنی و مضامین جاودانه‌اش مجذوب خود می‌کند.
«فرنی و زویی» که در پس‌زمینه‌ی آمریکای پس از جنگ می‌گذرد، به‌عنوان کاوشی غم‌انگیز و درون‌نگر از دو خواهر و برادر که با اضطراب و سرخوردگی وجودی دست‌وپنجه نرم می‌کنند، آشکار می‌شود. داستان با «فرنی» آغاز می‌شود، تصویری درون‌نگارانه از بحران وجودی یک دانشجوی جوان. از طریق نثر درخشان سلینجر و بینش روان‌شناختی، ما به آشفتگی درونی فرنی گلس کشیده می‌شویم که او با پرسش‌های مربوط به اصالت، هویت و تعقیب روشنگری مشغول است. محور اصلی رمان، استقبال پرشور فرنی از آموزه‌های «راه یک زائر» است، یک اثر کلاسیک معنوی که فضیلت‌های دعای عیسی را به‌عنوان راهی به سوی صلح‌درونی و ارتباط با خداوند تمجید می‌کند. در حالی که فرنی در تمرین دعای مکرر غوطه‌ور می‌شود، سفر معنوی عمیقی را آغاز می کند که او را مجبور می‌کند با پوچی و ریاکاری دنیای اطرافش مقابله کند. از طریق شخصیت‌پردازی ماهرانه و دیالوگ‌های نافذ سلینجر، ما شاهد نزول فرنی به سمت ناامیدی وجودی، تلاش او برای آشتی‌دادن آرزوهای آرمان‌گرایانه‌اش با واقعیت‌های خشن زندگی روزمره و در نهایت تلاش او برای تعالی هستیم.
 

کتاب های مشابه