موجود
4.2 | 10 تعداد مشاهدهبرای اطمینان از موجود بودن کتاب " تئوری انتخاب (مصور) " در وب سایت پاب بوک لطفاً پیش از خرید با پشتیبانی سایت هماهنگ فرمایید.
ناشر |
![]() |
---|---|
نویسنده |
![]() |
علی صاحبی روانشناس و نویسندهی ایرانی است. او در سال 1343 در شهر گرگان متولد شد. او دو مقطع تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد را در دانشگاه تهران گذراند. علی صاحبی مدرک دکتری خود را در سال 1375 از دانشگاه نیوساوت ولز سیدنی گرفت و در سال 1377 در زمینهی اختلالات وسواس از کلینیک اضطرابی دانشگاه سیدنی به درجهی فوق دکتری دست یافت. علی صاحبی، علاوه بر کسب مدارج دانشگاهی، با صاحبنظران حوزهی روانشناسی نیز کار کرده است.
"تئوری انتخاب" کتابی مصور از دکتر "علی صاحبی" و "مهدی اسکندری" است که "سمیرا فطانت" تصویرگری آن را برعهده داشته است.
در این کتاب روشی جدید و بسیار موثرتر برای کنار آمدن با افرادی که در زندگی هر فرد حضور دارند، به خوانندگان ارائه میشود. در "تئوری انتخاب" به شکل قانعکنندهای توضیح داده میشود که بهجز فقر شدید یا بیماریهای غیرقابل درمان، روابطی که در آن افراد ناراضیاند، تقریبا منشأ همه جنایتها، اعتیاد، و بیماریهای روانی و همچنین شکست زندگی زناشویی، خانوادگی و مدرسه است. برای پیشرفت در روابط انسانی، دکتر "علی صاحبی" و "مهدی اسکندری" توضیح میدهند که باید از کنترل بیرونی و رفتارهای تنبیهی و ویرانگر روابط، که تا حد زیادی در جهان غالب است، دست برداریم. در "تئوری انتخاب" که یکی از مهمترین کتابهای روانشناسی حال حاضر است، روشی که به فرد آزادی میدهد تا روابطی را حفظ کند که منجر به زندگی سالم و سازنده شود، پیشنهاد داده میشود.
"تئوری انتخاب" توضیح میدهد که برای همه اهداف عملی، ما هر کاری را که انجام میدهیم، به انتخاب خودمان است. دیگران نه میتوانند ما را بدبخت کنند و نه خوشحال. تنها چیزی که میتوانیم از آنها بگیریم یا به آنها بدهیم اطلاعات است. اما اطلاعات به خودی خود نمیتواند ما را وادار به انجام یا احساس کاری کند. این اطلاعات به مغز ما میرود، جایی که ما آن را پردازش میکنیم و سپس تصمیم میگیریم چه کنیم. همانطور که در این کتاب با جزئیات کامل توضیح داده شده، ما همه اعمال و افکار و به طور غیرمستقیم تقریبا تمام احساسات و بیشتر فیزیولوژی خود را انتخاب میکنیم. هر چقدر هم که احساس بدی یا خوبی داشته باشید، بسیاری از اتفاقاتی که در بدن شما هنگام درد یا بیماری یا خشنودی میگذرد، نتیجه غیرمستقیم اعمال و افکاری است که هر روز از زندگی خود انتخاب کردهاید.